Hejsan svejsan, shoo eller Ă€r det "đŸ€– beep boop đŸ€–" som gĂ€ller?


I alla fall hjÀrtligt vÀlkomna till dagens inlÀgg. Idag tÀnkte jag kombinera bloggandes vÀrld och marknadsföra "HolmDeveloper" och hans kunskap och tjÀnster inom programmering. Jag vill sÀga att jag inte Àr jÀttebekvÀm att marknadsföra saker som jag inte riktigt tror pÄ, men Holm har hjÀlpt mig i nÄgra projekt och jag tror 100% pÄ Holms kunskap och det Àr en produkt som kan gynna er om ni funderar pÄ att gÄ med i "NÀt-Ligan", som att starta en blogg, e-handels butik eller en trÄkig men ÀndÄ intressant wiki sida om din katt som Àlskar lasagne.

OcksĂ„ en katt som gillar lasagne han heter Gustaf đŸ±

Under en lÀngre tid har jag kÀnt en ökad inspiration för att fördjupa mig inom Àmnet programmering. Trots att det var mÄnga Är sedan jag senast Àgnade mig Ät kodning, har jag förlorat en del av mina kunskaper. Nu Àgnar jag mig Ät att studera Àmnet frÄn grunden igen för att ÄterfÄ och stÀrka mina kunskaper inom omrÄdet. Jag Àr engagerad bÄde i kodning och i livsprojekt som syftar till att locka folk, sÀrskilt unga och förvirrade ungdomar som Ànnu inte har funnit sitt syfte, till bloggvÀrlden eller alternativt programmering. Genom detta vill jag ge dem ett syfte och kunskap att diskutera Àmnen som berör dem, samtidigt som de fÄr erfarenhet av skrivande. Detta ger en extra bonus i form av kunskap inom skrivkonsten.

Det Ă€r oerhört roligt att blogga och kunna uttrycka sig med valfria ord. Samtidigt bör vi vara försiktiga med att anvĂ€nda ord som kan sĂ„ra nĂ„gon eller ord som inte har nĂ„gon relevans för texten. IstĂ€llet för att anvĂ€nda ett ord som "F**K", kan man vĂ€lja ett annat ord som exempelvis "DUCK". 🩆

Att starta en nybörjar- blogg Àr enkelt & GRATIS via olika plattformar som (Nouw.com, blogg.se, wordpress.com) om man bara vill testa pÄ bloggandets vÀrld utan att behöva fundera pÄ designa temat eller andra svÄrigheter utan dessa portaler fixar allt Ät dig nÀst intill förutom skrivandet.

LÄt oss sÀga att du bloggat ett tag och vill ha en egen plattform eller du vill ha nÄgon funktion som portalerna inte erbjuder kan du alltid kontakta Christer Holm och se vilka tjÀnster han erbjuder och se om ditt dröm projekt Àr möjligt.

HolmDeveloper erbjuder nu en konsultationstjĂ€nst dĂ€r du som kund kan presentera din skiss eller fĂ„ hjĂ€lp med ditt programmeringsprojekt. Christer har bred erfarenhet av flera programsprĂ„k, inklusive HTML, CSS, JavaScript och mycket mer. Dessutom besitter han omfattande kunskap inom databaser. Jag har fĂ„tt hjĂ€lp med tvĂ„ pĂ„gĂ„ende projekt, en "lunchmeny" och en "styrelseprotokoll-skapare". Även om jag Ă€nnu inte kan dela lĂ€nkar dĂ„ jag inte har slutfört allt, har jag fĂ„tt vĂ€gledning och svar pĂ„ vissa frĂ„gor jag har haft. Det imponerar verkligen att Holm svarar oftast inom 24 timmars ramen och ger hjĂ€lp. 🚅💹

HolmDeveloper erbjuder numera en konsulation dÀr du som kund kan sketcha din idé eller hjÀlp med projekt

Börja med att kanske starta upp en gratis blogg och pröva pĂ„ i minst en mĂ„nad och strĂ€va inte efter miljoner följare i början! Sen om du vill köra nĂ„got eget sĂ„ hör av er till HolmDeveloper, om ni vill 😌.

Att skriva Àr avkopplande ovasett vad man skriver om, det Àr vad skulle dagens ungdomar sÀga typ "COMFY" att lufta sig med skrivandet.

Tack för er tid och Tack Christer! ❀