We want you to blogga!

We want you to blogga!

Övrigt

Hejsan svejsan, shoo eller är det "🤖 beep boop 🤖" som gäller?


I alla fall hjärtligt välkomna till dagens inlägg. Idag tänkte jag kombinera bloggandes värld och marknadsföra "HolmDeveloper" och hans kunskap och tjänster inom programmering. Jag vill säga att jag inte är jättebekväm att marknadsföra saker som jag inte riktigt tror på, men Holm har hjälpt mig i några projekt och jag tror 100% på Holms kunskap och det är en produkt som kan gynna er om ni funderar på att gå med i "Nät-Ligan", som att starta en blogg, e-handels butik eller en tråkig men ändå intressant wiki sida om din katt som älskar lasagne.

Också en katt som gillar lasagne han heter Gustaf 🐱

Under en längre tid har jag känt en ökad inspiration för att fördjupa mig inom ämnet programmering. Trots att det var många år sedan jag senast ägnade mig åt kodning, har jag förlorat en del av mina kunskaper. Nu ägnar jag mig åt att studera ämnet från grunden igen för att återfå och stärka mina kunskaper inom området. Jag är engagerad både i kodning och i livsprojekt som syftar till att locka folk, särskilt unga och förvirrade ungdomar som ännu inte har funnit sitt syfte, till bloggvärlden eller alternativt programmering. Genom detta vill jag ge dem ett syfte och kunskap att diskutera ämnen som berör dem, samtidigt som de får erfarenhet av skrivande. Detta ger en extra bonus i form av kunskap inom skrivkonsten.

Det är oerhört roligt att blogga och kunna uttrycka sig med valfria ord. Samtidigt bör vi vara försiktiga med att använda ord som kan såra någon eller ord som inte har någon relevans för texten. Istället för att använda ett ord som "F**K", kan man välja ett annat ord som exempelvis "DUCK". 🦆

Att starta en nybörjar- blogg är enkelt & GRATIS via olika plattformar som (Nouw.com, blogg.se, wordpress.com) om man bara vill testa på bloggandets värld utan att behöva fundera på designa temat eller andra svårigheter utan dessa portaler fixar allt åt dig näst intill förutom skrivandet.

Låt oss säga att du bloggat ett tag och vill ha en egen plattform eller du vill ha någon funktion som portalerna inte erbjuder kan du alltid kontakta Christer Holm och se vilka tjänster han erbjuder och se om ditt dröm projekt är möjligt.

HolmDeveloper erbjuder nu en konsultationstjänst där du som kund kan presentera din skiss eller få hjälp med ditt programmeringsprojekt. Christer har bred erfarenhet av flera programspråk, inklusive HTML, CSS, JavaScript och mycket mer. Dessutom besitter han omfattande kunskap inom databaser. Jag har fått hjälp med två pågående projekt, en "lunchmeny" och en "styrelseprotokoll-skapare". Även om jag ännu inte kan dela länkar då jag inte har slutfört allt, har jag fått vägledning och svar på vissa frågor jag har haft. Det imponerar verkligen att Holm svarar oftast inom 24 timmars ramen och ger hjälp. 🚅💨

HolmDeveloper erbjuder numera en konsulation där du som kund kan sketcha din idé eller hjälp med projekt

Börja med att kanske starta upp en gratis blogg och pröva på i minst en månad och sträva inte efter miljoner följare i början! Sen om du vill köra något eget så hör av er till HolmDeveloper, om ni vill 😌.

Att skriva är avkopplande ovasett vad man skriver om, det är vad skulle dagens ungdomar säga typ "COMFY" att lufta sig med skrivandet.

Tack för er tid och Tack Christer! ❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.