Nyhetsbrev

Nyhetsbrev


Hej!

Jag har faktiskt tagit mig tid att skapa ett nyhetsbrev som inte bara handlar om reklam eller påminnelser om mina nya blogginlägg. Det är ett sätt för mig att skapa en mer personlig och engagerande relation med mina prenumeranter. Vad tycker du om det? Nyhetsbreven styrs via MailChimp och kommer inte kosta något för er!

Ni kanske har en hel del frågor som jag tänker att jag ska försöka reda ut

Kostar det något att ta emot nyhetsbrev från dig?
Nej nyhetsbrevet är 100% gratis

Vad kommer nyhetsbrevet handla om och hur ofta kommer du skicka ut nyhetsbrev?
Nyhetsbrevet kommer att fungera som ett komplement till saker jag kanske missat att skriva om på bloggen, vilket kan vara allt från musik, dikter, filmer eller helt enkelt saker som jag inte hunnit med. Dessutom kommer ni att få tillgång till exklusiva tips och tricks som bara medlemmar har tillgång till. Hoppas du ser fram emot att ta del av det! Jag vill betona att jag inte kommer att spamma er inkorg med mina nyhetsbrev. Min vision är att skicka ut ett nyhetsbrev varje månad, så ni behöver inte oroa er för att mina nyhetsbrev kommer att fylla upp er inkorg.

Är du intresserad? Nedan följer en länk där du kan anmäla dig till mitt nyhetsbrev om du vill ta del av mer information och inspiration från mig.

Subscribe

* indicates required