Om mig

Hejsan!

Mitt namn är Nicklas och jag är 29 år gammal. Jag bor i den underbara staden Nynäshamn, där jag trivs och känner mig hemma. På min fritid finns det tre saker som jag älskar att ägna mig åt: politik, umgås med vänner och blogga. Det är verkligen min passion att följa politikens utveckling och debattera om det som är viktigt för mig och samhället.

En annan viktig del av mitt liv är mina vänner. Jag tycker om att umgås med dem och ha roligt tillsammans. När jag inte är med dem så bloggar jag, antingen om politik eller bara om mina tankar och erfarenheter. Det ger mig ett sätt att uttrycka mig själv och att dela mina åsikter med andra.

Förutom dessa saker är jag också en aktiv medlem i föreningslivet, specifikt i en förening som heter Attention Nynäshamn. Jag har den äran att vara vice ordförande och jag är stolt över att kunna bidra till vår förenings arbete. Att hjälpa andra och göra en positiv skillnad i samhället är verkligen något som ligger mig varmt om hjärtat.

Tack för att ni tog er tid att läsa om mig och jag ser fram emot att lära känna er alla här i gemenskapen!


Min historia:

Jag har varit en aktiv bloggare i ca sex - sju år och jag har funnit att det är ett fantastiskt sätt att bearbeta mina tankar och känslor. Att kunna skriva ner mina reflektioner och dela dem med andra har varit en otrolig hjälp för mig, både mentalt och känslomässigt.

Mitt mående är ofta kopplat till min blogg och jag försöker ofta att ta med mina känslor och tankar om hur jag mår just den dagen jag skriver. Att dela mina erfarenheter med andra är en viktig del av mitt bloggande och jag hoppas att det kan hjälpa andra som kämpar med liknande utmaningar.

Jag tror starkt på kraften i att dela med sig av våra erfarenheter och tankar. Genom att öppna upp om våra liv och våra känslor kan vi hjälpa och stödja varandra på ett positivt sätt. Tack för att ni tar er tid att läsa min historia och jag ser fram emot att lära känna er alla mer.

Vad kommer bloggen handla om?

Bloggen kommer handla om en rad olika saker. Jag pratar mycket om psykisk ohälsa, politik och framför allt vardagssaker som händer i vardagen.